nosaltres

LA NOSTRA FILOSOFIA

Als nostres esdeveniments ens agrada sentir frases com “L’emoció no em deixa parlar”, “un esdeveniment inoblidable” o “amb les emocions a flor de pell”.

Pensem en les emocions per sobre de tot. Perquè una activitat  inoblidable és aquella que genera reaccions afectives intenses. Treballem per provocar reaccions orgàniques visibles com l’única manera d’arribar a tothom. Les emocions són un llenguatge comú, que  personalitzen l’esdeveniment i el converteixen en una experiència diferent per a cada assistent. Afegim valor social als teus plantejaments. Treballem de forma ambientalment sostenible. Fem nostres els interessos del teu públic i els transformem en el que necessitis.

A Emotions Plus Concept t’ajudem a donar forma a les teves idees, dotar-les d’emocions i de valor afegit. Som responsables del teu èxit, amb criteris ètics i de respecte pel públic, la comunitat i el medi ambient.

L’equip d’Emotions Plus Concept porta més de trenta anys pensant i organitzant esdeveniments en tots els camps i per a diferents institucions.

Serveis

digues el que vols i
trobarem el que busques

Aportem idees. Fem créixer el teu plantejament, l’organitzem i el promocionem. La nostra feina continua quan “s’abaixa el teló”. Valorem els resultats obtinguts. Ens agrada reflexionar sobre la feina feta.

CAMPS D’ACCIÓ

SERVEI INTEGRAL